Royal Queen a boldog női percekért rózsa esszenciával

Alice Hoffman “A rózsa a szépség netovábbja”

Légy Te is királynő!

A világ egyik legértékesebb minőségi, 100 %-os tisztaságú rózsa esszenciáját a bőrön keresztül, finom rózsavizet belülről, és a rózsa illatot inhalálva, aromatikusan juttatom az orron keresztül a szervezetbe. A rózsa a nemeset, a szépet, az eleganciát jelképezi ősidők óta. Ott van a születésnél és életünk legszebb napján is. Mind a kozmetikában mind afrodiziákumként, mint a szerelem illata megállja a helyét. Az esküvőkön nem véletlenül rózsaszirommal szórják meg az ifjú párt, mert ősi mondások szerint, a házasságuk ezáltal boldog és örökre szóló lesz. 

Kleopátra szépségápolási szokásait nem sorolom fel, de az egyiptomi királynő olyannyira a rózsák szerelmese volt (legendák szerint) hogy a Níluson hajózva vitorláit rózsával illatosította, hogy a szél messzire elvigye a rózsaillatot, és előre jelezze szerelmének, Marcus Antoniusnak, hogy hamarosan érkezik.

Kezelt területek: arc, nyak, dekoltázs, kezek, talp.

Kezelés időtartama: 60 perc

Több fajta rózsa esszenciát is alkalmazok a kezelések során, mely mindegyike Damaszkuszi rózsából készül, mert ő tartalmazza a legtöbb hatóanyagot, illóolajat.  A rózsa esszenciáját frakcionált kókuszolajban hígítva viszem fel a bőrödre, mely együttesen  jótékony hatással lesz bőröd nedvességtartalmának kiegyensúlyozására, az esetlegesen előforduló bőrhibák megjelenését csökkentheti, hozzájárulhat az egyenletes bőrtónus kialakulásához. Érzékeny bőrre,  ekcé­mára, napégésre előnyös lehet, mert anti­oxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és hozzájárulhat a sejtek megújulásához. Zsíros, pattanásos bőrön alkalmazva tonizálhatja a bőrt és tisztíthatja a pórusokat. Öregedésgátló, antiaging hatással bírhat. Nemcsak bőrünk, hanem lelkünk jó barátja is, erős érzelmi olaj, ugyanis a rózsa esszenciája erős antidepresszáns tulajdonságokkal rendelkezik. A rózsa és a belőle desztillációval készült valódi afrodiziákum, remélem nem kell magyaráznom, hogy ez mit jelentJ A kezelést követően aromás rózsavízzel fogunk koccintani.