Pár csepp törődés: Immunerősítés Esőcsepp technikával (Raindrop technique)

Immunerősítés minőségi esszenciális olajokkal és az érintés erejével

A Raindrop Technique, avagy esőcsepp technika Hazánkban még nagyon ritkán használt eljárás, mely ötvözi a nyugati típusú és a keleti típusú masszázstechnikákat és kombinálja tiszta, autentikus illóolajokkal a mélyen harmonizáló, fiatalító és pihentető élmény érdekében. A minőségi illóolajokkal végzett kezelés az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb eljárás a hátfájás és gerincproblémák csillapítására. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben viszem fel a talpon, a lábfejen, a gerincen és a problémás területeken majd ezeket gyengéden bedolgozom. Segítőim nemcsak a minőségi esszenciális olajok hanem a forró kendők is, melyek erősítik az olajok hatását. Ennek köszönhetően a méregtelenítő hatás akár napokig, hetekig is érvényesülhet a hátizomzatban. Ami biztos, hogy nagyon kellemes, ellazult érzést ad testünknek,lelkünknek megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket. 

raindropDe nemcsak hátfájásra, hanem az élet számtalan területén nyújthat segítséget, relaxálást és egyben feltöltődést mind lelki, mind testi szinten és előnyös a prevenció szempontjából is, ugyanis kiváló egészségmegőrző terápia is egyben. Fontos kiemelnem az immunrendszerre gyakorolt támogatását, az idegrendszeri és lelki eredetű problémák enyhítésében és a mozgásszervi panaszok kezelésében a támogató hatást.

Marguerite Maury biokémikusnak köszönhető az a szemlélet, hogy hatásosabb a kezelés, ha az aromaterápiát a masszázzsal ötvözzük. Az illóolajok nemcsak belégzéssel jutnak be a szervezetbe, hanem nagyon hamar a bőrön át felszívódva is. Ezért sem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, hogy milyen minőségű illóolajokkal végezzük a kezeléseket. A masszázs hatékonyságának érdekében terápiás minőségű Young Living esszencális olajakat alkalmazok, melyek azonnal felszívódnak a sejt membránján keresztül, a véráramon keresztül pedig másodperceken belül szétszóródnak szervezetünkben és hatással vannak a limbikus idegrendszerünkre is, ami az érzelmi életünkért, hangulatunkért felelős.

Fontos, hogy a sorrendet ebben a technikában kiemelten érdemes betartani mert ezzel a módszerrel a magas minőségű Young Living esszenciális olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

Lenyűgöző élményt nyújtó Raindrop technika új korszakot jelent az esszenciális olajok alkalmazásának szempontjából.