Arcdiagnosztika és Reflexzónás arcmasszázs

Arcunkon a legtöbb vonásunk hordoz valamilyen jelentést, pl. hogy milyen az életvitelünk, mennyire élünk stresszesen.

Korábbi, őseinktől származó írásokból tudjuk, hogy már az ókori kínaiak, japánok, indiaiak bizonyos pontokon masszírozták testüket, ezzel hatva távolabbi vagy épp belső szervükre. Nemcsak a talpon, kézen hanem arcunkon is vannak olyan reflexpontok/akupresszúrás pontok, melyet ha megfelelően átmasszírozunk, kedvezően hathatunk nemcsak kozmetikai szempontból, hanem egészségünk érdekében is.

Arcunkon számtalan izom található, melyek felelősek arcbőrünk feszességéért. Ezen izmok, pontok, zónák megfelelő érintésének hatására a bőr és a bőr alatti kötőszövetek vérellátása fokozódik, élénkül a sejtanyagcsere, ezáltal bőrünk rugalmassága fokozódik. Elősegíti a bőr és kötőszövet salaktalanítását.

A masszázs hatására fokozódik a vér és a nyirokkeringés is, melyet a speciális masszázsfogások és a megfelelő irányba (mindig a szív felé) végzett mozdulatok hoznak létre.

Felső hámréteg leválását stimulálja a relfexzónás arcmasszázs, így fiatalabb, rugalmasabb bőrt eredményez. Csökken a bőr alatti kötőszövet zsírtartalma, így kedvezően alakul a testkontúr.

Nemcsak testünk, hanem arcunk is igényli a rendszeres arcmozgást, masszázst, kezelést, törődést. Az arcunkon számtalan olyan apró izom található, melyek felelősek a feszes arcbőrünkért. Ezen izmok átmasszírozásával jó hatással léphetünk fel a mimikai és egyéb ráncok ellen is. Az arcunkon található reflexzónák szakszerű átmasszírozásával támogathatjuk szervezetünk immunrendszerét, serkenthetjük a vérkeringést.

A teljes arckezelés magában foglalja az arctisztítást, a zsályás-iszapos arcradírozást, a karotinos arcpakolást is melyet kizárólag natúrkozmetikai termékekkel végzek.

A 75 perces kezelés végére arcod nemcsak ellazul, hanem simábbá válik.

Az arc alapos átmasszírozása nemcsak szépészeti célból előnyös, hanem kiválóan alkalmas prevencióra is.