Hawai Lomi Lomi

ALOHA

Amennyiben Te sem Hawaiiról származol és így nem születtél bele ebbe a gyógyító kultúrába, de szeretnél feltöltődni és jobban érezni magad a bőrödben és egy órára kizökkeni a mindennapi körforgásból és kicsit együtt hullámozni a tengerrel, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy időpontot kérsz tőlem egy Lomi Lomi masszázsra.

Hogy miért pont tőlem?

Ez a masszázs nagyon különbözik a „hagyományos” svéd masszázstól, itt az irány nem a szív felé irányul. A Lomi Lomi az egész test, szervezet energia egyensúlyának stabilizálásán alapul. Bár az összes masszázsra igaz, de erre a technikára különösen jellemző, hogy az egyik legfontosabb a kezelés során  a masszőrből áradó nyugalom és harmónia, mert ez hullámszerűen tovaterjed Rád. Fontosnak tartom a képzettséget, a gyakorlatot és az emberismeretet is ahhoz, hogy a teljes testi, lelki feltöltődést el lehessen érni. De mindez elenyésző ahhoz képest, amit egy önmagával harmóniában lévő masszőr tud átadni pozitív energiájával. Ez az a masszázs az összes kezeléseim közül, ahol a legközelebb vagyok Hozzád és mivel nemcsak tenyérrel, hanem teljes alkarral masszírozom át a tested, ezáltal nagyobb felületen, nagyon közelről érintkezünk, így különösen fontos a harmónia, a nyugalom állapota.

Több, mint 5 éve találkoztam először és azóta a mindennapjaim részéve vált az ősi hawai gyógymód, a ho’oponopono, ami azt jelenti hogy „jól tenni” és jobbá tenni valamit, kijavítani egy hibát így tökéletesíteni folyamatosan magunkat. Csak azt tudom átadni hitelesen és jószívvel amiben maximálisan hiszek, amit én is megtapasztaltam.

dr. Ihaleakala Hew Len által felfedezett rendkívül egyszerű, de erős önátalakítási technika a mindennapjaim részévé vált és szeretném nemcsak a masszázst, hanem a masszázs során azzal együtt, Neked is megmutatni a módszerét, hogy Te is tudd alkalmazni és egyre magasabb szintre emelkedni.

Számomra a ho’oponopono és a tiszta esszenciák segítettek, hogy egy önazonos, önmagammal harmónikus, emelkedett életet éljek ezért is oly kedves szívemnek, ha a hawai Lomi Lomi masszázsra jelentkezel be, mert ha rajtam múlik, „megfertőzlek” majd vele. Kizárólag a Te érdekedben, mert segít azoknak a rejtett tudatalatti programoknak a semlegesítésében, amelyek megakadályoznak céljaid elérésében.

A különleges, egzotikus Lomi Lomi masszázs Hawai szigetekről származik, mely egyedi masszázstechnikán alapul, lágy, ringató, mint a tenger hullámzása. Egyik legkedveltebb masszázs a vendégeim körében, hála Istennek!

Neked is ajánlom a Lomi Lomi masszázst és a ho’oponoponot, ha

  • stresszes állapotban vagy,
  • ha lehangolt, rosszkedvű vagy hosszú ideje,
  • ha serkentenéd a vérkeringésedet,
  • ha szeretnéd enyhíteni az izomfeszültségeidet,
  • és ha szeretnél jól lenni.

Neked is jár a boldogság.  Kérj időpontot!

ALOHA