Anticellulitos narancsolajos fahéjas kezelés

A fahéjas narancsolajos kezelést elsősorban akkor ajánlom, ha narancsbőr elleni feszesítő kezelést szeretnél és bírod a fahéj illatát. Fahéj illóolajának főbb alkotórészei a fahéjaldehid és az eugenol, melynek köszönhető az antimikrobiális, a fertőtlenítő és a vérbőségfokozó hatása. Az utóbbi erőteljesen fokozza a cellulit kezelések hatékonyságát.  

A fahéj illóolaja szerepel a VII. Magyar Gyógyszerkönyvben és több európai ország gyógyszerkönyvében is hivatalos.

Első lépésként narancs illóolajat kókuszolajban hígítva egy bemelegítő testkezelést végzek, mellyel a testben felgyűlt feszültség oldódik, a stresszes állapotok enyhíthetőek a narancs esszenciának hála. A vadnarancs olajjal való kezelés energiával tölt el és felemeli a lelket és a testet.  A monoterpénekben gazdag narancs esszencia stimuláló és tisztító minőséggel rendelkezik. Nemcsak a bőrödön fogod érezni a narancs bőséget és boldogságot szimbolizáló esszenciáját, hanem a levegőből is, mert a teljes kezelés alatt az ultrahangos párologtatóban narancs illóolajat porlasztok. A narancsolajos kezelés azon túl, hogy ellazítja és nyugtatja a testet, értékes hatóanyagokkal is feltölti a bőrt.

Kezelt területek: Comb (külső, belső), has, derék, hát és talp.

Kezelés időtartama: 60 perc

A narancsolajos bevezető kezelést követően a fahéj illóolajával végzem a problémás területeken a kezelést. A mérgező anyagok eltávolítása érdekében a kezelést követően sok vizet, teát szükséges inni. Amit nálam el is kezdhetsz, egy csésze narancsos teával zárjuk a kezelést.