Egyedi illatos esküvőm lesz!

Te is úgy képzeled el életed legszebb napját, mint egy tündérmese?

Én igen!

Ha Te is figyelsz minden apróságra és a legtöbbet szeretnéd adni a vendégeidnek is, ha szeretnéd, hogy a számodra oly fontos esemény különleges illatú legyen és mindig emlékezzenek rá, akkor olvass tovább, jó helyen vagy! Egy illat sok mindenre képes.

Müller Pétert idézve:

ˇ”Egy-egy illat felidéz bennünk egy embert és egy egész életmesét.”

Kösd össze a mesés esküvődet egy mesés illattal és garantáltan örök emlék marad nemcsak Nektek, hanem a vendégeitek fejében is, főleg ha a vendégeknek emlékül az esküvőtök illatát adjátok köszönő ajándékként.

Vannak országok, ahol az esküvő illatának meghatározása legalább olyan fontos, mint a menü kiválasztása. Hazánkban is egyre népszerűbb és elterjedtebb, hogy az esküvőnek nemcsak a töltöttkáposzta és a vendégek parfümjei adnak jellegzetes illatot, hanem a pár előre meghatározza az esküvőjük illatát, amit nemcsak  a pulzuspontokra kennek, fújnak, hanem a kihelyezett ultrahangos párologtatóból folyamatosan a levegőbe áramoltatnak. Az illatok, a szaglás és az aromaterápia jelentőségéről már az Aromaterápia napjainkban menüben részletesen írtam, azt gondolom, ha azt megnézted, Te is egyetértesz hogy a szaglás és az illatok fontossága vitathatatlan, ezért kell, hogy a Te esküvődnek is legyen jellegzetes, saját illata. Tudattalanul hatnak, ahogy azt Süskind is bemutatja, igaz nem a legromantikusabb filmből sikerült kiragadnom egy részletet, de a mondanivalója telitalálat:

„….Az illatnak meggyőző ereje van, erősebb a szavaknál, pillantásoknál, érzelmeknél és akaratnál. Az illat meggyőző erejét nem is lehet elhárítani, mert az illat lélegzetünkkel együtt kerül a tüdőnkbe, betölt, elborít, és nincs ellenszere…” részlet Süskind Parfüm c. filmjéből

Hogyan válaszd ki az esküvői illatod?

Adok pár tippet, de javaslom a személyes konzultációt, már csak azért is, mert illatról írni, beszélni tapasztalás nélkül nem lehet. Másrészt esküvő illatát úgy meghatározni, hogy nem ismerem a részleteket, vétek lenne. Nem mindegy sem a dekoráció, sem a színvilág, sem az esküvő stílusa de a legfontosabb a Te és Párod személyisége, érzelemvilága hogy megtaláljuk a Rátok leginkább jellemző illatot.

Összegyűjtöttem pár népszerű illatot általánosságban, teljesség igénye nélkül:

  • Levendula
  • Gyümölcsös illatok, narancs, citrom, bergamot
  • Virágos illatok: Rózsa, ilang-ilang, jázmin, lótusz
  • Vanília
  • Fás illatok: mirha, olasz szalmagyopár, pacsuli, tömjén

Miért velem válaszd ki az esküvői illatod?

Mert egy jól megválasztott illat ugyanúgy jellemez minket, mint születési képletünk és mindig előttünk jár és örökre megőrzi emlékünket a másik fél agyában. Adom a tudásom, a sokrétű tapasztalataimat és a többszázféle illatot is.

Te pedig adod a saját és párod születési adatát, hogy megnézhessem a közös elemeket, a közös pontot, mert jellemzően a születési képleteteknek megfelelően kiválasztott illat szokott a nyertes lenni. Persze emellett figyelembe veszem, hogy milyen esküvőt szeretnél, a hangulatát, színvilágát is.

Mit tartalmaz az egyedi esküvői illatcsomag?

Tartalmazza a személyes tanácsadást két alkalommal. Először megbeszéljük az esküvő részleteit, hangulatát, színvilágát, megnézzük a születési képleteteket, ennek megfelelően a közös metszetet, amire javaslok pár alapillatot, és majd csak ekkor kezdesz el szagolgatni. Szeretném, ha azokat az illatokat szagolnád meg, amiket a kezedbe adok, mert pl. levendulából is van sokféle illat, nem mindegy, hogy hol és milyen levendulából nyerik azt ki, stb.

Ha leszűkítettük pár darabra a kört, akkor elengedlek, de nem üres kézzel, hanem adok majd illatmintákat, melyeket hazavihetsz, nem kell ott rögtön eldönteni, hogy mit is szeretnétek, ráérsz azzal az az esküvő előtt 1 hónappal azt jelezni nekem.

Ekkor beszéljük meg, hogy az esküvő helyszíne mennyire zárt és hogy hogy néz ki a terem, vagy teljesen nyílt térben lesz-e. Ezt a kihelyezendő ultrahangos párologtatók száma miatt kell előre tudnom.

Javaslom, hogy a vendégeknek köszönő ajándékként az esküvőtök illatát adjátok, mely kis üveges,2 ml-es kiszerelésben, dekorüvegben, az esküvőtök színének megfelelő dísztáskában nemcsak hogy jól mutat, hanem valóban örök emlék lesz nekik is. Ezek összeállítását is rám bízhatod.

Illatsarok kialakítását és kitelepülést is vállalom esküvőkön. Ekkor egy kisebb asztallal, viszont annál több illattal vagyok jelen az esküvőkön a kért időtartamban igény szerint. A CPTG minőségű doTERRA esszenciákkal nemcsak az illatokkal lehet ismerkedni, hanem bizonyos esszenciáknak az egészségünkre nézve terápiás hatásai is vannak. Így kisebb egészségügyi probléma esetén, legyen az fejfájás, gyomorrontás, hányinger, stb az általam használt illóolajok támogathatnak a problémák leküzdésében.

Mennyibe kerül az esküvői illatcsomag és a köszönőajándékok?

Kérd egyedi ajánlatomat a hello@luxuryaromatherapy.hu címen. Attól függően, hogy hány főre kell illatosítani, kértek-e illatokat kisüvegben a vendégeknek, mint köszönőajándékok, ha igen hány darab stb, illetve extra igények is felmerülhetnek, emiatt vedd fel felem a kapcsolatot.