InBalance, a testi lelki egyensúlyért

Ha kibillentél az egyensúlyodból és jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben, vedd körül magad olyan illatokkal, amiket igazán szeretsz és melyek hangulatemelő hatással bírnak. És ha a hasonló tulajdonságokkal, hatásokkal bíró illóolajokat egyszerre használod, akkor bizony az aromaterápiában jól ismert szinergens hatásnak hála, sokkal hatékonyabban működnek, mint az egyes olajok külön-külön használva. Az illóolajok, ha kapcsolatba lépnek egymással, megváltoztatják egymás hatásait, a jól harmonizáló olajok felerősítik egymás hatását, nem összeadva hanem mondhatni hatványozzák a hatást.Így született meg a doTERRA balance érzelmiegyensúly illóolaj keveréke, melyet az amerikai székházban dolgozó, orvosok, kutatók, szakemberek fejlesztettek ki. Örök hála érte!

A  balance illóolaj keverék olyan esszenciális olajok (lucfenyő, hofa, tömjén, kék varádics, római kamilla és frakcionált kókuszolaj) tökéletesen megalkotott kombinációja, melyek mindegyike önmagában is a kiegyensúlyozó hatás megteremtésével elősegítik a harmónia, a nyugalom, a belső béke érzetét.

Márpedig Lao-cet is idézve a harmónia talán mindennél fontosabb, hiszen:

„A boldogságnak nincs köze ranghoz és vagyonhoz: egyszerűen csak harmónia dolga.”

A balance esszenciával végzett testkezelés meleg, fás illatával, nyugodt, harmonikus közérzetet teremt, egyensúlyba hozza az érzelmeket és megteremti a jó közérzetet. 

Kezelt területek: hát, nyak, dekoltázs, kezek és talp.

Kezelés időtartama: 60 perc