Házirend

Kedves Vendégeim!

VÁLTOZÁS!!!

Bizonyos változások rám is hatottak, így a korábbi helyen, a II. kerületi Dream Face Stúdióban (Frankel Leo 1) a masszázs és aromaterápiás  tevékenységeimet megszüntettem 2022. október 1-el. 

Jelenleg budapesti szállodáknak dolgozom, ahol megtalálhatsz:

  • Marriott Hotel 
  • Matild Palace Luxury Hotel

Mindkét szálloda egyedi recepcióval és foglalási rendszerrel rendelkezik, az Ő oldalukon keresztül tudsz hozzám időpontot foglalni, rajtam keresztül sajnos nem és a hozzám megvásárol kuponokat, utalványokat sem lehet beváltani ezen hotelekben..

Ilyen esetben kérlek telefonon vagy a hello@luxuryaromatherapy.hu címen egyeztess velem időpontot hogy hol és mikor tudod beváltani az utalványodat hozzám.

FIZETÉS               

A helyszínen készpénzes fizetés megoldott.

K&H, OTP, MKB SZÉP kártya elfogadóhely vagyok, így SZÉP Kártyával is fizetheted kezelésed árát. 

Utalással tudod ezen kívül még előre rendezni kezelésed árát.

Ha ajándékutalványt vagy bérletet szeretnél vásárolni, jelezd kérlek előre. Személyesen a helyszínen tudod átvenni mind az utalványokat, mind a bérleteket, vagy online kuponként küldöm, ez esetben csak előre utalással oldható meg.

LEMONDÁS

Mindenkivel megesik, hogy közbe jön bármi, ezzel nincs is semmi gond, ha időben szólsz, legkésőbb a kezelést megelőző napig tudom fogadni a lemondásokat.  A le nem mondott vagy a túl későn (aznapi) lemondott alkalmat a bérletből lehúzom.

ÉRKEZÉS

Heti 3 napon a II. kerületben a Margit híd budai hídfőnél, közel a Mammuthoz, a Dream Face Stúdióban várlak szeretettel 1 nap (SZOMBAT) pedig Óbudán, a Római part csodaszép részén fogadlak. Parkolás a III. kerületben ingyenes a ház előtti parkolókban, a II. kerületben fizetős a parkolás.

Érdemes a kezelések előtt pár perccel korábban érkezni, főleg az első alkalomnál, amikor is sor kerül az adatok felvételére, melyre azért van szükségem, hogy elismered, hogy nem szenvedsz betegségben, melyre a masszázs nem javallott.

A masszázsok nagyrészt és az aromaterápiás kezelések fehérneműben vagy alsónadrágban történnek, de ezek mindig fenn maradnak!

Termékek

Mind az arc, mind a teljes test masszázshoz csak professzionális, minőségi termékeket alkalmazok mind  a masszázskrémek, a hígított masszázsolajok, és a koncentrált, 100%-os tisztaságú, természetes esszenciális olajok tekintetében. Fertőtlenítő szerek esetében, és a masszázslepedők mosásakor környezetbarát tisztító szereket használok.

Higiénia

Alapvetően is fontos számomra a tisztaság a mindennapokban. A szolgáltatásom során még inkább odafigyelek, hogy minden vendégem a lehető legtisztább környezetben kaphassa meg kezelését, ezért minden vendég előtt és után kifejezetten környezetbarát felületfertőtlenítőkkel alapos fertőtlenítést végzek nemcsak a masszázságyon, széken, hanem a fürdőszobában. Az ultrahangos párologtatóból a tömény, koncentrált, 100%-os tisztaságú citrom esszenciát a nap folyamán többször párologtatom, mert a citrom bizonyítottan légfertőtlenítő hatással bír. Persze a naponta többszöri szellőztetés mellett.

COVID

Fontos ebben a kiemelten feszült időszakban, hogy kellő figyelmet fordítsunk a testünk, lelkünk karbantartására. Masszázs során rajtam végig orvosi maszk lesz, más nem tartózkodik sem a szobában, sem a stúdióban. Fertőtlenítésről, higiéniáról fentebb írtam, ami alapesetben is kiemelten fontos, ebben a jelenlegi helyzetben még inkább. Kérésre tudok maszkot adni Neked is ha igényled.

EÜ ÁLLAPOT

Minden esetben a legfontosabb az orvosod véleménye. Mielőtt elkezdesz használni rendszeresen bármilyen terméket, ami egészségeddel kapcsolatos, vagy alkalomszerűen, esetenként de nagyobb mennyiségben teszed azt, javaslom, keresd fel minden esetben házi vagy kezelőorvosodat, és legyen szó bármilyen természetes hatásról, Paracelsus híres mondását sose felejtsd Te sem:

“A dózis különbözteti meg a mérget a gyógyszertől”

Az aromaterápiás kezelést és a wellness masszázsokat csak és kizárólag saját felelősségedre veheted igénybe. Amennyiben először jársz nálam, kérlek az első kezelés előtt legalább 10 perccel korábban érkezzél, mert adni fogok egy tájékoztatót és egy adatlapot amit ki kell majd tölteni.

Nem minden esetben javasolt a masszázs! Sőt, vannak ellenjavallatok, mikor kifejezetten tilos, így ne gyere saját érdekedben, ha az alábbiak közül egy is igaz Rád:

ha lázas vagy,

akut gyulladásnál,

daganatos megbetegedéseknél,

fertőző betegség esetén,

csonttörés esetén,

izom és vagy  szalagszakadás esetén,

csontritkulás, krónikus ízületi gyulladás esetén,

havi ciklusod első napjaiban,

ha nemrég műtöttek,

ha  extrém magas vérnyomásban szenvedsz,

ha keringési problémával küzdesz,

súlyos szívbetegség, pacemaker esetén,

ha volt  mélyvénás trombózisod,

ha súlyos mentális problémával küzdesz és

ha várandós vagy.

Kérlek, csak akkor gyere hozzám és javaslom máshova se menj semmilyen kezelésre, ha a fent felsoroltak egyike sem áll fenn Nálad.  Nemcsak arról van szó, hogy pl. egy esetleges fertőzéssel az utánad következő vendégem és engem is veszélyeztetnél, hanem arról, hogy bármilyen gyulladás, fertőzés esetén egy közérzetjavító kezeléssel, masszázzsal a belső gyulladást könnyen szét lehet szervezetedben terjeszteni.

Ha elhallgatod a kezelés végzését kizáró állapotod, nem fogok róla tudni és így felelősséget sem tudok vállalni, ezért van szükség az első alkalommal kitölteni egy adatlapot, melyben aláírásoddal igazolod, hogy nem szenvedsz a fenti problémák egyikében sem és várandós sem vagy.

Egyéb állapotok esetén, ha kétségeid lennének, konzultálj háziorvosoddal és vagy kezelőorvosoddal