InVanilla, hogy mindent rózsaszínben láss!

Ha tudod, hogy az édeskés vanília illata jó hatással van rád, érdemes ezt kihasználni és kérd kifejezetten az InVanilla kezelést.  Sokan a vaníliás illatoktól érzik magukat leginkább jól, ami valljuk be nem csoda. Vattacukorra nem, de sok mással tudok majd szolgálni a kezelés alatt.

Ahogy az illatok képesek  befolyásolni a hangulatunkat és képesek felidézni egy-egy emléket, így vélhetően a vanília jellegzetes édeskés illata is bizonyára megidéz majd benned valamit a múltadból. Jellemzően boldog pillanatokat idéz és önbizalommá telivé és magabiztossá tesz.

Nem egyszer kérték már olyan esetben mikor a nem a múlt emléke miatt, hanem közelgő esküvői álomban éltek már a menyasszonyok és a vanília ezt volt hivatott esetükben betölteni. Édeskés, babás, romantikus, finom illata gondoskodik majd róla, hogy a kezelés alatt mindent rózsaszínben láss. A vanília illata relaxációs, nyugodt hatással rendelkezik, ezért akkor is ajánlott az aromaterápiás kezelés ha egy ideje üldöz a depresszió és stresszesen éled napjaid és a levendula illatát nem kedveled.

A vanília esszenciális olaja afrodiziákumnak is kiváló és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A vanília olaja bőrbarát is, megfelelő mértékben hígítva  megnyugtathatja a bőrsérüléseket és csökkentheti az  izom és vagy vagy ízületi fájdalmakat.

Kezelt területek: hát, váll, nyak, dekoltázs, hasi terület és talp.

Kezelés időtartama: 60 perc

Párologtatóból is a vanília illata fog érződni és a kezelés végén vendégem leszel egy vaníliás fagylaltra.

Ugye nem hagytam ki semmit?:)