Japán bőrfeszesítő arckezelés

A japán nők bőre híres szépségéről. Sugárzó arcuknak, feszes bőrüknek köszönhető, rajtuk nem fog az idő, nemcsak pár évet, akár évtizedet is letagadhatnak. Persze, hogy mindent tudni akartam a technikájukról. Genetikájuknak és arcápolási szokásaiknak ugyanúgy köszönhető szép, sima bársonyos bőrük.

Ezért választottam kezeléseim közé  a Japán bőrfeszesítő Arcmasszázst is, mert hiú nőként pontosan tudom, hogy nem egyedül vagyok azzal, akit zavarnak a ráncok a szem és a száj körül.

Be is vált a japán arcápolási technika, reggelente saját arcomat kezelem megfelelő esszenciával és az elsajátított technikával, melynek eredménye látványos is.

Mind az arctisztítás, mint a tonizálás, hidratálás és az arcmasszázs során is csak és kizárólag természetes alapanyagokat és minőségi, prémium terméket használok. A kezelés hatásossága nemcsak a választott terméktől függ, persze az sem mindegy, hanem függ a kezelő személy technikájától is. Utóbbira sem lesz panasz, garantálom!

Hatásmechanizmus:

Maga a kezelés egy tiszta olajos esszenciával kombinálva nemcsak a nyak és az arcbőrre hat,  hanem a bőr alatt lévő izmokra is, így emeli a bőr tónusát és serkenti a kollagén előállítását és nem mellesleg beindítja a méregtelenítést is.  Ennek lesz az eredménye a feszesebb arc, mert frissíti és sugárzóvá „varázsolja” a bőrt.

Az öregedési folyamatokat megállítani sajnos (még) nem lehet, de a hatást csökkenteni igen.

Számomra a japán nők bőrápolási technikája az irányadó és példaértékű, mely nekem minden nap bizonyít. Az antiaging hatása mindenképp!