MENEDZSERMASSZÁZS

Steve Jobsnak hála…

40 évvel korábban az Apple alapítója, Steve Jobs elsőként vezette be az amerikai cégóriásánál az irodai masszázst. Miért tette mindezt? Mert észrevette, hogy bizonyos időszakokban csökken az alkalmazottainak teljesítménye és profitorientált és sikeres vezető révén kereste a megoldást, hogy tudná a csökkenő teljesítményt, a lendületet ismét felfokozni. Így terjedt el a világban a menedzsermasszázs fogalma, amit egyre több cégvezető vezetett már be, mert hamar felismerték hatékonyságát.

Rövid idő alatt, mindössze 20 perces kezelés alkalmával elérhető, hogy a dolgozók frissen, üdén térjenek vissza nagyobb erőbedobással munkájukhoz. Abban pedig valamennyi cégvezető egyet ért, hogy a dolgozóinak egészsége kihat a cég eredményességére is.

Az én történetem…

Több, mint 15 évet dolgoztam menedzserként különböző irodaházakban és tapasztaltam a legmodernebb széknek, asztalnak ellenére is, hogy a  folyamatos, hosszú ideig tartó ülőmunka következtében bizony hamar beszerezhető a derék és a nyaki fájdalom is. Meg még sok más….

Ami számomra még problémát okozott, hogy mivel jellemzően gép előtt kellett dolgoznom és rengeteget kellett írjak, így kezem izületeit jól meg is terheltem. Nem mondom, hogy sose éreztem a kellemetlen tüneteket, de sose értem rá, hogy foglalkozzak vele. Igaz, ha nem fáj eléggé, akkor én is hajlamos vagyok húzni a dolgokat addig, ameddig már ordít a tünetem. Tipikusan menedzser életet éltem rohanó világunkban én még jobban pörögtem és ha nem azonnal volt helyben elérhető bármilyen nem sürgős szolgáltatás, akkor bizony nem kapott prioritást így a masszázs volt az utolsó amire időt szántam, pedig ha lett volna helyben lehetőségem, biztos rendszeres vendég lettem volna.

Az idő fontossága

Mivel tudom, hogy ezzel nem egyedül voltam így és sok menedzser küzdhet a mai napig az idő hiányával, és sokan mindent ott helyben, azonnal szeretnénk, ezért ezekre ad szolgáltatásom választ. Steve Jobs által bevezetett menedzsermasszázsra alapozva kiegészítem azt aromaterápiával és ajánlom komplex szolgáltatásom, hogy lefedjem a testi, lelki, szellemi kezelést egyben. 

Mobilmasszőrként vállalom, hogy hordozható masszázsszékemmel, az akupresszurás elven működő vérkeringést fokozó lábmasszírozómmal, a minőségi, 100%-os tisztaságú esszenciális olajaimmal és az ultrahangos párologtatómmal és persze minden szükséges felületfertőtlenítő szerrel és arckendőkkel, lepedőkkel kiszállást vállalok Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetben.

Adom a tudásom, tapasztalatom, az eszközöket és az időmet, Neked csak egy minimális helységet kell, hogy biztosítsál, legyen ez tárgyaló, orvosi szoba, öltöző stb.

Csernoki Miklós szerint és szerintem is az egészség megőrzése az egyik legjobb befektetés, semmi mással nem érhetsz el ekkora hozamot. Fektess be Te is, ha cégvezető vagy, vagy HR-es munkavállalóid egészségébe!

irodai masszázs

Milyen gyakran érdemes irodai masszázs szolgáltatást igénybe venni?

Ez több tényezőtől is függ, de általánosságban havi rendszerességgel biztosított irodai masszázs a dolgozóknak hatékonynak bizonyul.


Van-e bármilyen kedvezmény többszöri megrendelés esetén?

Természetesen igen. Többszöri megrendelés esetén a 20 perces menedzsermasszázst 2.800 Ft/fő helyett 2.500 Ft/fő értékben vehetik igénybe VIP ügyfeleim kiszállással Budapesten és 30 km-es körzetben min 10 fő esetén.                               

Lehetőség van arra is, hogy a munkaadó nem viseli a dolgozók közérzetjavító tevékenységeinek költségét, ellenben hozzájárul egy szabad helység biztosításával és a 20 perc munkaidőből való kiesés jóváhagyásával és meghirdeti a dolgozói körében a lehetőséget és önköltséges alapon az alkalmazottak fizetik saját kezelésüket.

Hogyan zajlik a folyamat?
Vedd fel velem a kapcsolatot: hello@luxuryaromatherapy.hu vagy a patricia@havasipatricia.hu címen.

Egyeztetünk egy időpontot, majd szerződéskötést követően, a megbeszélt időpontban kitelepülök minden szükséges eszközömmel. Nekem csak egy üres szobára lesz szükségem, ahol fogadhatom a munkavállalókat. Két masszázs között (20 perc/fő) 10 perc szünetet tartok a fertőtlenítés és a regisztráció végett.

A megbeszélt időtartamban végig rendelkezésre állok és folyamatosan kezelem a svéd és aromaterápiás technikán alapuló ülő masszázstechnikával a munkatársakat. A hát és derékmasszázs ruhán keresztül történik, speciális masszázsszékben és közben az akupresszúrás elven működő , keringésfokozó lábmasszírozó végzi a talp masszírozását.

A helységben citrom esszencia párologtatásával fogom a munkavállalók hangulatát emelni. A citrom esszenciája kiválóan fertőtleníti a légteret, emellett segíthet a koncentrációban, az összpontosításban is. 

A masszázs utolsó pár percében a nyaki szakaszt borsmentával fogom átmasszírozni, mert az általam használat 100 %-os tisztaságú borsmentának bizonyítottan éberséget, frissességet eredményező hatása van. Egyetlen csepp borsmenta az általam használt termékből kutatók szerint megfelel 27 csésze borsmenta teának, így a munkatársak kávészünete is egyben letudva.

Természetesen súlyos állapotnál, betegség esetén sem a masszázs, sem az aromaterápia nem helyettesíti az orvosi kezelést, nem is szabad olyan esetben még közérzetjavító tevékenységet sem végezni.  Megelőzésre, enyhébb panaszok esetén mind a vérkeringésfokozó mentás nyakmasszázs, mind a nyugtató levendulás kézmasszázs segíthet. 

15 percet kezelek a derék, hát és nyaki szakaszon. A levendulás nyugtató kézmasszázst az utolsó 5 percben végzem. A talpmasszírozó gép és a citromos illatot áramoltató párologtató a kezelések közben végig megy, melyek tapasztalatom alapján elégségesnek bizonyulnak egy relaxációs, közérzetjavító, felfrissítő kezeléshez, és ahhoz, hogy utána a munkatársak frissülten, átszellemülve térjenek vissza irodájukba és folytassák ott, ahol 20 perccel korábban abbahagyták.

https://www.youtube.com/watch?v=tc44AKXhyi8

Melyek az irodai menedzsermasszázs és az alkalmazott aromaterápia pozitív hatásai?

  • Hála a borsmenta esszenciának, kevesebbet kell költeni majd kávéra, mert nem lesz rá szükség.
  • A citromnak és a levendulának hála, segíthet a hangulatemelésében.
  • Az akupresszúrás elven működő talpmasszírozó gép javíthatja a talpon keresztül a vérellátást és a keringést.
  • A derék, hát és nyakmasszázs során az esetlegesen előforduló csomók fellazulhatnak.
  • Komplexen nézve elősegítheti a munkahelyi egészségmegőrzést, mert a kezelés önmagában felhívja a figyelmet az egészségtudatos életre, ezzel is segíti a munkavállalók egészségmegőrzését, ami a betegállományban töltött napok számát csökkentheti.
  • Növelheti a dolgozók frissességét, éberségét, ezáltal a munkavégzés hatékonyságát.
  • Ez pedig a vezetőség profitját is emelheti, ami pedig a pozitív hangulatukra is kihatással van.

Steve Jobs nem hiába volt zseni.

Kövesd Te Őt is és kérd egyedi ajánlatomat irodai menedzserkezelésre!