GUA SHA intenzív arc, nyak nyirokmasszázs

Elérhető Hazánkban is már a „Keleti botoxra” keresztelt ősi kínai arcfeszesítő és méregtelenítő arcmasszázs, amely a meridiánrendszer és nyirokrendszer masszázsán alapul. A speciális, szisztematikus mozdulatok hatására a meridiánokban az energiaáramlás fokozódik és megszűnnek a pangások.

A Harvard  Egyetem  és  a  németországi  Duisburg-Essen  Egyetem  tudományos vizsgálatai is megerősítették, hogy a Gua Sha masszázs jelentős javulást mutat a mikro-cirkuláció fokozásában.

Hiszek az ásványok erejében is. Régóta tanulmányozom, hogy melyik drágakő, mire használható. Nem véletlen esett választásom a JADE kőre, mert az eredeti JADE ásvánnyal végzett GUA SHA eljárás segít mégjobban eltünteti a finom vonalakat és ráncokat, halványítja a szem alatti sötét foltokat és csökkenti a szem alatti ödémát, segíthet a toka eltüntetésében is. Már az első kezelés hatására halványulnak az öregségi foltok és feszesebb bőrt eredményez az arcon és a dekoltázson.

Kezelés során stimulálom a mellkas, nyak és az arc nyirokcsomóit ingerlő és terelő  mozdulatokkal,  amelyek serkentik  a  vérkeringést  és  a nyirokfolyadék  áramlását.  A  speciális  akupresszúrás  pontok  stimulálása segíti  a  belső  szervek működését, serkenti a szervezet öngyógyító folyamat

Miért próbáld ki Te is a GUA SHA kezelést a Luxury Aromatherapynál?

  • A nyirokelvezetés elősegítésével arcod izmai feszesebbé válnak, megemeli, tonizálja a bőrt
  • A vérkeringés fokozásával méregteleníti a szöveteket, serkenti arcbőröd saját kollagén előállítását
  • Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, a puffadtságot és az ödémát
  • Jó hatással van a szemed körüli szarkalábakra az ajkak körüli és a homloki ráncokra 
  • Csökkenti a pólusok eltömődését, ezáltal a pattanások kialakulását
  • Tónust ad a dekoltázsod és arcod bőrének.
GUA SHA arckezelés

Miért a JADE kő?

A JADE kő a kínaiak szerint régóta megbecsült féldrágakő, amit már őseink is használtak. Sok helyen szerencsehozó tulajdonságot tituláltak neki, és ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását. Mindig is hittem az ásványok erejében, ezért utánanéztem, hogy méregtelenítésre melyik drágakövet vagy ásványt használják leginkább keleten és ez pedig a JADE. Ezen kívül még sejtregeneráló, és jó hatással van idegrendszerünkre is, mert harmóniát teremt, megnyugtatja a lelket. Ezért esett választásom a JADE ásványra.

Miért az IMMORTELLE/SALUBELLE?

Mert a doTERRA egyik legértékesebb illóolaj keveréke (tömjén, szantál, levendula, mirha, szalmagyopár, rózsa) amit olyan ritka esszenciális olajok alkotnak, amelyekre a történelem során sokszor támaszkodtak már őseink szépítő hatásaikért. Ezen olajok külön-külön is, antiaging és bőrszépítő hatásúak, de szinergens hatásuknak köszönhetően, együttes erővel sokkal többre hivatottak, mint csak önmagukban. Együttes hatásuknak köszönhetően mérsékelik a felszíni és a mélyebb ráncok megjelenését, és a bőr öregedését, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő és hidratáló tulajdonsággal is bírnak.

Nem véletlen, hogy Távol Keleten a GUA SHA nyirokmasszázs nem csak a szépségre, de az egészségre gyakorolt hatása miatt ma is töretlen, bízom, hogy így lesz ez Hazánkban is.