Bambuszmasszázs

Rajongok a távol-keleti gyógymódokért és a kínai és a japán masszázstechnikákért, ahol a bambuszt régóta használják nemcsak egészségügyi célból. Ezért kezdtem el tanulni és bevezetni a szolgáltatásaim közé a Bambuszmasszázst. Kutatások szerint ötezer éves múltja van a bambusszal való kezelésnek, japán szamurájok előszeretettel alkalmazták regenerációra egyes csaták után.

buddha g107b28bc1 1280

A távol-keleti országokban a bambusz az életet, az egészséget, bőséget, termékenységet szimbolizálja. Maga a bambuszmasszázs Mauritiushoz köthető először, ők jutottak arra a következtetésre, hogy a bambuszrudak jó hatással bírnak a zsírszövetekre és a bőrre, biztosítják a bőr rugalmasságát és tonizálják az izmokat.

A bambuszmasszázs kellemes, egyáltalán nem fájdalmas, elsősorban a szöveti keringést javítja. Különböző hosszúságú és átmérőjű bambuszokat használok, attól függően, melyik területet kezelem épp a testen.

Hatására fokozódik a vérkeringés és a nyirokkeringés. Jó hatással van a lélekre is, stressz ellen is ajánlom, segíthet enyhíteni a feszültséget mind testi, mind lelki szinten. Hiszek az energiákban és hogy egy megfelelő masszázzsal a testünkben lerakódott blokkokat fel lehet szabadítani, ezzel szabad áramlást biztosítani a CHI energiának.

Ezen felül mozgásszervi problémákra is ajánlom, lazítja az izmokat. Ennek hatására az ízületek mozgásterjedelme nő, ezért szabadabbá válik a mozgás is.

Teljes testkezelés időtartalma 45 -60 perc.