Aromaterápiás tanácsadás (egyéni)

Illatokkal segítek, hogy légy boldog,
 csak engedd meg és emelkedsz, mert ez a Sorsod!
/Pati/

A 60 perces tanácsadás első részében az állapotfelmérés során alaposan kikérdezlek jelenlegi állapotodról, esetleges korábbi betegségekről, életmódodról, lelki állapotodról. Majd a kapott információkat a testünk rezgéseit mérő készülék segítségével és saját születési ábráddal kiegészítem, mert számomra az is jelentős információval bír, hogy milyen a szervezeted jelenlegi energetikai állapota. Születési képleted jól mutatja, hogy hol vannak hiányok, blokkok, mely területen vannak elakadások, melyet jól megválasztott illattal és mellé aromaterápiás kezeléssel lehet harmonizálni. Mindannyian kevert elemekből állunk (tűz, föld, levegő, víz) de hogy az egyes elemek aránya mennyire van túlsúlyban a többi elem rovására, az mindenkinél egyéni. Ha már tudjuk, hogy hol van a többlet és hol a hiány, és mi a saját illatod, máris félsiker.

Hogy mi lesz a saját illatod? Egyrészt az állapotfelmérés eredményeképp már látni fogom, hogy milyen illóolajokat tudok javasolni Neked, melyekre szükséged lehet. Ezeket mind megszagoltatom majd Veled, és amelyekre Igent mondasz, azokat egy következő alkalommal helyileg felviszem a gerinceden és talpadon keresztül a 4 elem aromaterápiás kezelés során az angol aromaterápiás módszernek megfelelően. Emellett a német modellt is alkalmazom az ultrahangos párologtató által, mert a németek szerint az illatterápia akkor hatékony, ha aromatikusan, azaz orrodon keresztül jut be a hatóanyag a szervezetbe. Semmi sem mindegy, így az sem, hogy melyik orrlyukadon inhalálsz erősebben, meddig engeded magadban le az illatot (gyökér, szív, gyomor, torok, stb) és az sem mindegy, hogy melyik illatokat részesíted majd előnyben és melyeket utasítasz el. És annak is lesz jelentősége, hogy milyen emléket, milyen jelképet társítasz egy adott illathoz. Mert ebben is nagyon sokfélék lehetünk, van akinek a fahéj illata a karácsonyt, van akinek a nagymamáját és van akinek az arab világot idézi meg az illat és még sorolhatnám.

Christian Diortól találóbban talán meg sem lehetne fogalmazni, hogy miért fontos ismerni egy-egy illat ránk gyakorolt hatását és viselni a saját illatunkat:

„ A nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása„

A lényeg, hogy Neked mi-mit fog jelenteni, azt fogjuk a felszínre hozni.

Hogy miért nem tartom hatékonynak, ha egyedül én határozom meg, hogy mi a Te illatod? Az eddigi tudásom alkalmassá tesz arra, hogy felmérje, hogy a sok száz esszencia közül Neked melyekre lehet szükséged, úgymond leszűkítem a kört párra a sok száz közül. De hogy ezek közül melyik lesz a Te illatod, azt rábíznám az orrodra, ami mindig kéznél van, csak hagynod kell, hogy ő vezessen Téged, hogy mit válassz, ne pedig a gondolataid vagy más mondja azt meg! Agyban a logikus választ leled meg, önazonos választ mindig a tested jelzései adnak. Én adom a logikus választ, Te pedig kiválasztod ezek közül intuíciód által vezérelve, amire leginkább szükséged van, így tudunk a leghatékonyabban dolgozni a testi-lelki-szellemi harmóniád megteremtése érdekében.

Milyen anyagokat használok az aromaterápiában?

  • Többszáz féle 100%-os tisztaságú esszenciális olajokat
  • Aromavizeket
  • Gyógynövényeket

Mennyibe kerül a 60 perces Tanácsadás?

10 000 Ft, mely magában foglalja az állapotfelmérést és az egyéni illatmintákat is.

Aromaterápiás tanácsadás a saját illatunk meghatározásán mit tartalmaz még?

A 60 perces tanácsadás a saját illatunk meghatározásán és az állapotfelmérésen túl tartalmazza az ajándék illatmintákat (2-3 db). A saját illatunk meghatározásakor azt is megbeszéljük, hogy az adott illatot/esszenciát testünk melyik részén és hogyan kell alkalmazni. Mert a helyes alkalmazással sokat tehetünk nemcsak lelki, hanem testi szinten is magunkért. Minden egyes illóolajnak megvan a maga jótékony hatása, az általad kiválasztott illatok hatásait részletesen és alaposan be is mutatom. Az egy óra alatt minden esszenciát bemutatni nem tudok és nem is célom, erre vannak az Illatrend facebook csoportban is meghirdetett online és offline illatélmény estek. 

Megtaláltuk a saját illatunkat. OK. És hogyan tovább?

Ha már tudjuk, hogy hol van a többlet és hol a hiány, és mi a saját illatod, máris félsiker. Ezt pulzuspontokra érdemes kenni, csuklóra, tarkóra. És mellette érdemes a 4 elem aromaterápiás kezelést kérned a saját illatoddal.