Jázminolajos dekoltázs kezelés

A jázmin jelentése, hogy illatos virág. Kétség kívül van egy jellegzetes illata, amiért van aki rajong, és van aki elutasítja. Igazi megosztó illat. A jázmin esszencia igen gazdag aromás összetevőkből áll. Ennek köszönheti bőrre kedvező hatását, ugyanis csökkenti a bőrhibákat és ragyogó megjelenést biztosít az arcbőrnek. Antiaging! A bőr rugalmasságára előnyös hatással bír, mind száraz bőrre, mind a zsíros arcbőrre ajánlott.

A Jasminum officinaleből készült tömény jázmin esszencia a bőrbarát tulajdonságán kívül még rengeteg előnyös hatással bír, melyet a kezelés során tapasztalhatsz.

Lelkünk barátja is, mert valódi antidepresszans, virágos, finom illata oldja a gátlást, a szorongást és a megelégedettség érzésével erősíti az ősbizalom érzését.

Mesés Indiában régi hagyomány, hogy az esküvői szertatás részeként  jázminnal díszítik fel a hálószobát, illatosítják a hálószoba légterét és a menyasszony is jázminillatos visel, ugyanis valódi afrodiziákumnak is tartják.

Kezelés végén vendégem vagy egy édeskés jázmin teára, mely segít méginkább emelnii az energiaszintet, a női energiákat kibontakoztatni.

Kezelt területek: arc, nyak, dekoltázs.

Kezelés időtartama: 60 perc