Frissítő mentával a pezsgő reggelért

Hűsítő, frissítő mentolos borsmenta kezelésre akkor jelentkezz, ha nem esti pihenés, alvás előtt állsz és nem szenvedsz magas vérnyomásban. Inkább reggeli órákban, vagy olyan esemény előtt ajánlatos mentás kezelést kérned, mikor nagyfokú éberségre, fókuszálásra és koncentrált figyelemre van szükség. Szakértők szerint a borsmentaolaj aromaterápiás használata is már önmagában felturbózza memóriánkat és éberebbek is leszünk tőle. 

Az aromatikus hatást kiegészítem topikus, azaz helyi kezeléssel és belsőleg is, mert lesz menta tea a kezelés zárásaként, így az élénkítő hatást felturbózom. A borsmenta hatása közismert, az talán kevésbé, hogy az általam használt koncentrált, 100%-os tisztaságú borsmenta illóolaja annyira erős és koncentrált, hogy 1 csepp belőle 27 csésze menta teának felel meg-szakértők szerint.

A 100 %-os tisztaságú borsmenta illóolaja a fejfájás enyhítésére, a hányinger és émelygés megszüntetésében is segíthet. Hatásos lehet puffadás ellen, szélhajtó, görcsoldó és javíthatja az emésztési rendellenességeket.

Egy pohár mentatea ebéd vagy vacsora után nagyon jót tehet mindenkinek, akinek gondjai vannak az emésztésével.

Kezelt területek: hát, váll, hasi területek, nyak, talp.

Kezelés időtartama: 60 perc