Rendezvényeken masszázs

Tedd élménnyé és emlékké a rendezvényed, dobd fel vendégeid hangulatát és emeld energiaszintjét és kérd kísérő/ kiegészítő szolgáltatásként a székmasszázst és a levendulás kézmasszázst aromaterápiával és illatbemutatóval.

Nem kell hozzá nagy hely, csak egy elkülönített kisebb sarok ahol a kényelmes masszázsszékkel, igény esetén wellness masszázsággyal és az akupresszura elven működő lábmasszírozó készülékkel rendelkezésedre állok a rendezvény teljes időtartalma alatt, vagy igény esetén még tovább. A székmasszázs a hát, derék nyaki szakasz masszázsát jelenti illetve kar és kéz masszázst, ami ruhában történik, nem kell hozzá átöltözni.

Tapasztaltam, hogy nemcsak a rendezvényszervezők, hanem a meghívott vendégek, érdeklődők is üdvözölték a masszázs és az aromasarok jelenlétét. Az alábbi nagyobb rendezvényeken fogadtam a vendégeket, ahol derék, hát és nyakmasszázzsal, levendulás kézmasszázzsal, asztrológiai elemzéssel, illatkóstolóval vártam a rendezvények vendégeit:

  • 2020 augusztus 20: Érd Parkparádé
  • 2019. Lidl céges családi nap
  • 2018. British Telekom céges csapatépítő nap
  • 2017. Szerencsejáték Zrt. céges karácsonyi rendezvénye
  • évente többször a Green Culture rendezvényeken
  • 2018.; 2019. – Everness fesztiválon,
  • és számtalan lánybúcsúra kértek már fel illatbemutatók és játékos illatkvízek levezetésére.

Hol és milyen jellegű rendezvényekre javasolt a mobil masszázs aromaterápiás kezeléssel és illatbemutatóval?

Teljesen mindegy, hogy vállalati napot, céges csapatépítőt, sportrendezvényt vagy egyéb nagyobb paryt, kiállítást vagy rendezvényt szervezel a közérzetjavító, kényeztető, testet, lelket és szellemet felfrissítő masszázsnak és aromaterápiának bárhol helye van!

Székmasszázst és aromaterápiás kezeléseket sportrendezvényekre pl. futóversenyek, Balaton-átúszás stb. mindenképpen ajánlok illetve minden olyan rendezvényre ahol az egészségünk védelme áll a fókuszban. pl kerületi egészségvédelmi napok, stb.

Céges rendezvényeken kísérő szolgáltatásként azt gondolom, mindig helye lesz a masszázssaroknak. Az illatoksaroknak inkább lánybúcsúkon, esküvőkön látom helyét. Illatsarok kialakítását és kitelepülést is vállalom esküvőkön. Ekkor egy kisebb asztallal, viszont annál több illattal vagyok jelen az esküvőkön a kért időtartamban igény szerint. A CPTG minőségű doTERRA esszenciákkal nemcsak az illatokkal lehet ismerkedni, hanem bizonyos esszenciáknak az egészségünkre nézve terápiás hatásai is vannak. Így kisebb egészségügyi probléma esetén, legyen az fejfájás, gyomorrontás, hányinger, stb az általam használt illóolajok támogathatnak a problémák leküzdésében.

Mennyi ideig tart egy kezelés és mennyibe kerül komplexen a szolgáltatás?

Több tényezőtől is függ. Pl. hogy hol lesz a rendezvény. Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében díjmentes kiszállás.  Nem mindegy az sem, hogy meddig tart a rendezvény. Vedd fel velem a kapcsolatot és kérd egyedi ajánlatomat: + 30 332 4530 v hello@luxuryaromatherapy.hu!